Vloerbedekking » JSD Decor BVBA » Specialist in Limburg

Vloerbedekking Limburg

Wanneer u op zoek bent naar vloerbedekking dan bent u bij JSD Decor in Rotem ( Dilsen-Stokkem ) aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze vloerbedekkingen zoals vinyl, tapijt, marmoleum en overige vloerbedekkingen.

Specialist in Limburg

Uit een groot assortiment van bekende en minder bekende merken levert JSD Decor al jaren vloerbedekkingen door heel het Land en grensstreken met Nederland. Bezoek onze winkel of bel direct voor meer informatie, advies en mogelijkheden. 

Tapijt

Wanneer u op zoek bent naar tapijtvloeren in Limburg dan bent u bij JSD Decor zeker aan het juiste adres. Wij bieden keuze uit diverse tapijtvloeren uit de assorti van bekende en ook minder bekende merken. 

Droogloopmatten

Ook voor droogloopmatten bent u bij JSD Decor aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze droogloopmatten in diverse dessins, kleurstellingen en afmetingen. Natuurlijk zijn er ook droogloopmatten op maat te verkrijgen.

Vinyl

Als specialist in vloerbedekking mogen Vinyl vloeren uiteraard niet ontbreken. JSD Decor heeft diverse populaire vinylsoorten op voorraad en leveren wij vinyl uit assorti van diverse merken. 

 

Marmoleum vloeren

Bij JSD Decor zit u goed wanneer u op zoek bent naar een marmoleum vloer. Wij bieden keuze uit diverse kleuren, dessins en mogelijke maatwerk opleveringen van laminaatvloeren, voor zowel particulieren als bedrijven. Raadpleeg onze winkel voor meer informatie. 

PVC Vloeren

Een nieuwe trend in vloeren zijn PVC Vloeren. Dankzij de ontelbare mogelijkheden in PVC vloeren is haast elke "print" en/of look wel verkrijgbaar. PVC vloeren zijn vaak hèt alternatief voor vloeren in uw huis. 

De specialist in vloeren in Limburg

Wanneer u op zoek bent naar een mooie nieuwe vloer voor uw woning of bedrijfsruimte, wees dan slim en bezoek ook de vloerenwinkel van Limburg, JSD Decor te Rotem ( Dilsen-Stokkem ). Vloeren Limburg

JSD Decor Vloeren

Burg. Henrylaan 157
3650 Rotem ( Dilsen-Stokkem )

Tel.089-75 39 27 

Route & Kaart

Tapijt

Keuze uit een groot assortiment tapijt. Uiteraard maken wij ook uw tapijt op maat.

» meer over tapijt

Vinyl

Keuze uit een groot assortiment vinyl. JSD Decor is specialist in vinyl vloeren. 

» meer over vinyl

Droogloopmatten

Wij bieden keuze uit tal van droogloopmatten in diverse kleuren, formaten en dessins.

» meer over droogloopmatten

Marmoleum

Ook voor marmoleum bent u bij JSD Decor aan het juiste adres. Bezoek onze winkel in Rotem voor een impressie van ons assortiment.

» meer over marmoleum

Laminaat

Naast laminaat bieden wij uiteraard ook een groot assortiment aan verschillende laminaat vloeren in diverse dessins, kleuren en formaten. 

» meer over laminaat

PVC Vloeren

Ook voor PVC Vloeren bent u bij JSD Decor aan het juiste adres. Wij bieden keuze uit een groot assortiment aan PVC vloeren van TOP merken. 

» meer over pvc vloeren

Laatste nieuws

 • Nieuwe actie vanaf 5 juli
  Lees meer
 • Nieuwe collectie houten jaloezieën SUNWAY
  Lees meer
 • Nieuwe collectie UNLAND & UNLAND SUN
  Lees meer
 • De huisstijl van JSD Decor BVBA in een nieuw jasje
  Lees meer
 • Dinova verf » Van professionals, voor professionals
  Lees meer
 • Nieuwe website JSD Decor Online
  Lees meer
Nieuwsarchief...