Verfwinkel Limburg » JSD Decor BVBA » Specialist in Limburg

Verfwinkel Limburg

Bent u op zoek naar een verfwinkel of verfspecialist in Limburg? Dan bent u bij JSD Decor BVBA aan het juiste adres. Wij zijn gecertificeerd verdeler van o.a. Dinova verf en leveren verf, beitsen, lakken en latex tegen zéér voordelige prijzen. Al uw verf kan meteen voor u op kleur worden gemaakt in onze verfwinkel in Rotem (Dilsen-Stokkem).

Dinova      Cronolin    Akzo Nobel

Veel van onze verfproducten zijn vaak tot wel 50% goedkoper dan de grote(re) doe-het-zelf markten. Wees dus geen dief van eigen beurs en bezoek onze verfwinkel.

Heeft u nog vragen? Wees dan gerust om contact met ons op te nemen via deze website of telefoon. Wij helpen u graag verder.            

Verf

JSD Decor mag zich de eerste verdeler en servicepoint noemen van Dinova verf. Reeds jaren verdelen wij dit professionele merk uit Duitsland voor alle toepassingen. Kortom, voor al uw verfwerk in- en rondom uw woning (of bedrijfsruimte). Verder zijn wij ook hèt adres voor andere (bekende) merken aan zéér voordelige prijzen. Al uw verf kan meteen op kleur gemaakt worden in onze verfwinkel in Rotem. 

Dinova

Beits

Uiteraard bent u bij JSD Decor ook aan het juiste adres voor Beitsen. Wij adviseren en leveren uit een breed assortiment van bekende merken en leveren beits tegen zéér voordelige prijzen. 

Lak

Ook voor lakken bent u bij ons aan het juiste adres. JSD Decor levert diverse laksoorten van bekende merken. Of het nou gaat om hoogglans lakken of autolakken. Geen vraag is ons te gek. 

Gevelverf

Ook voor gevels geven wij u graag een advies in verf. Wij adviseren u graag hoeveel en precies welke soort gevelverf voor uw woning of bedrijfsruimte geschikt is. 

Latex

Bent u op zoek naar latex verf? Zoek dan niet verder en bezoek onze winkel in Rotem. Wij bieden keuze uit de assorti van bekende merken latex voor elke klus. 

Muurverf

Uiteraard bent u ook aan het juiste adres voor muurverf bij JSD Decor in Rotem en adviseren wij u graag over de toepassingen en het gebruik. JSD Decor BVBA

Burg. Henrylaan 157
3650 Rotem ( Dilsen-Stokkem )

Tel.089-75 39 27 

Route & Kaart

Verf

Keuze uit een groot assortiment verf. Uiteraard maken wij ook uw verf op maat in de gewenste kleur.

» meer over verf

Beitsen

Keuze uit een groot assortiment beitsen. JSD Decor is specialist en maakt al uw vitrages op maat. 

» meer over beitsen

Lakken

Wij bieden keuze uit tal van lak in diverse kleuren, formaten en dessins en kunnen, indien gewenst ook de montage verzorgen. 

» meer over lakken

Gevelverf

Ook voor gevelverf bent u bij JSD Decor aan het juiste adres. Bezoek onze winkel in Rotem voor een impressie van ons assortiment.

» meer over gevelverf

Latex

Naast verf bieden wij uiteraard ook een groot assortiment aan verschillende latex in diverse , kleuren en formaten. 

» meer over latex

Muurverf

Ook voor muurverf bent u bij JSD Decor aan het juiste adres. Wij bieden keuze uit een groot assortiment aan jaloezieën van TOP merken. 

» meer over muurverf

Laatste nieuws

 • Nieuwe actie vanaf 5 juli
  Lees meer
 • Nieuwe collectie houten jaloezieën SUNWAY
  Lees meer
 • Nieuwe collectie UNLAND & UNLAND SUN
  Lees meer
 • De huisstijl van JSD Decor BVBA in een nieuw jasje
  Lees meer
 • Dinova verf » Van professionals, voor professionals
  Lees meer
 • Nieuwe website JSD Decor Online
  Lees meer
Nieuwsarchief...