Raamdecoratie » JSD Decor BVBA » Specialist in Limburg

Specialist in Raamdecoratie

Wanneer u op zoek bent naar gordijnen, vitrages, plissé, lamellen of jaloezieën, dan bent u bij JSD Decor in Rotem ( Dilsen-Stokkem ) aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze raamdecoratie uit de assorti van bekende en ook minder bekende TOP merken. 

Toebehoren raamdecoratie

Uiteraard bieden wij ook alle toebehoren en accessoires die benodigd zijn voor montage. Bezoek onze winkel of neem contact met ons op via telefoon, email of deze website voor meer informatie. 

Gordijnen

Wanneer u op zoek bent naar gordijnstoffen of complete gordijnen dan bent u bij JSD Decor zeker aan het juiste adres. Wij bieden keuze uit een groot assortiment aan gordijnstoffen van topmerken en leveren deze, indien gewenst, geheel op maat af.. 

Vitrages

Uiteraard bent u bij ons ook aan het juiste adres voor vitrages of ook wel glasgordijnen genoemd. Uit de assortimenten van diverse topmerken bieden wij een enorme keuze en leveren deze, indien gewenst, geheel op maat af. 

Rolgordijnen

Ook voor rolgordijnen zijn wij uw gewenste leverancier. Rolgordijnen voor alle toepassingen in diverse formaten, kleuren en dessins. Onze medewerkers helpen u graag een keuze te maken. 

Plissé

Bij JSD Decor kunt u ook terrecht voor Plissé. Plissé gordijnen zijn dé ideale combinatie van een jaloezie en een gordijn. Wij bieden een breed aanbod aan plissé. Bezoek onze winkel in Rotem voor meer informatie. 

Lamellen

Als specialist in raamdecoratie bieden we uiteraard ook lamellen aan. Lamellen zijn bijzonder functionel en vriendelijk in onderhoud. Wij bieden keuze uit tal van formaten, kleuren en dessins. Neem contact met ons op voor assortiment en plaatsing. 

Jaloezieën

Naast lamellen bieden wij uiteraard een ruime keuze aan jaloezieën in ons assortiment raamdecoratie. Laat u inspireren door onze professionele medewerkers in onze winkel. JSD Decor BVBA

Burg. Henrylaan 157
3650 Rotem ( Dilsen-Stokkem )

Tel.089-75 39 27 

Route & Kaart

Gordijnen

Keuze uit een groot assortiment gordijnstoffen. Uiteraard maken wij ook uw gordijnen op maat in de gewenste plooi.

» meer over gordijnen

Vitrages

Keuze uit een groot assortiment vitrages. JSD Decor is specialist en maakt al uw vitrages op maat. 

» meer over vitrages

Rolgordijnen

Wij bieden keuze uit tal van rolgordijnen in diverse kleuren, formaten en dessins en kunnen, indien gewenst ook de montage verzorgen. 

» meer over rolgordijnen

Plissé

Ook voor Plissé gordijnen bent u bij JSD Decor aan het juiste adres. Bezoek onze winkel in Rotem voor een impressie van ons assortiment.

» meer over plissé

Lamellen

Naast gordijnen bieden wij uiteraard ook een groot assortiment aan verschillende (horizontale- of verticale) lammellen in diverse dessins, kleuren en formaten. 

» meer over lamellen

Jaloezieën

Ook voor jaloezieën bent u bij JSD Decor aan het juiste adres. Wij bieden keuze uit een groot assortiment aan jaloezieën van TOP merken. 

» meer over jaloezieën

Laatste nieuws

 • Nieuwe actie vanaf 5 juli
  Lees meer
 • Nieuwe collectie houten jaloezieën SUNWAY
  Lees meer
 • Nieuwe collectie UNLAND & UNLAND SUN
  Lees meer
 • De huisstijl van JSD Decor BVBA in een nieuw jasje
  Lees meer
 • Dinova verf » Van professionals, voor professionals
  Lees meer
 • Nieuwe website JSD Decor Online
  Lees meer
Nieuwsarchief...