Behang Limburg » JSD Decor BVBA » Specialist in Behang in Limburg

Behang Limburg

Wanneer u op zoek bent naar een nieuw behang voor uw woning of bedrijf dan bent u bij JSD Decor BVBA aan het juiste adres. Wij bieden keuze uit diverse assorti van bekende en minder bekende merken tegen zéér voordelige prijzen. 

Behang is verkrijgbaar in veel verschillende soorten. Alle soorten behang hebben hun eigen kenmerken, voordelen- en nadelen. De ene behangsoort is wat duurder dan de andere en is er verschil in kwaliteit en toepassing. Het is van belang dat u kiest voor het soort behang dat het beste bij uw wensen en uw woonsituatie aansluit. Op deze pagina leest u meer informatie over de diverse soorten behang met daarbij hun unieke eigenschappen. 

Heeft u nog vragen? Wees dan gerust om contact met ons op te nemen via deze website of telefoon. Wij helpen u graag verder. 

Vlies behang

Vliesbehang is hèt alternatief voor klassiek behang. Daarnaast wordt vliesbehang ook vaak gebruikt als onderlaag voor verf of ander behang. De stof van vliesbehang is licht en erg stevig. Een andere naam voor vliesbehang is snelbehang. Deze naar heeft deze behangsoort  te danken aan het feit dat het op de muur kan worden aangebracht zonder het in te lijmen en zonder wachttijd. De onderlaag van vliesbehang is van vlies gemaakt. Het is overigens ook zo dat vliesbehang vele malen sterker is dan papierbehang. Vliesbehang is uitstekend geschikt voor probleemmuren. U kunt met vliesbehang scheuren e.d. wegwerken zonder dat het hele behang zal vervormen. 

Vinyl behang

Vinylbehang is een behangsoort waarvan de toplaag uit vinyl bestaat. Een groot voordeel van vinylbehang is dat de toplaag wel tegen wat spatjes kan en uitstekend geschikt is voor natte ruimtes. Mocht er een spatje water op komen dan is dat geen probleem aangezien vinylbehang de uitstekende eigenschap heeft goed te drogen. De grote voordelen van vinylbehang zijn dat het stukken steviger is en makkelijker schoon te maken is dan bv. papierbehang. 

Acryl behang

Acrylbehang is behang waarbij gebruik is gemaakt van acrylaatverf. Het is zo mogelijk om reliëf aan te brengen met deze verf. Het grote voordeel hiervan is dat het behang minder snel zal verkleuren. Daarnaast staat acrylbehang ook bekend als milieuvriendelijk behang. Wanneer u uw muren met acrylbehang bedekt dan bent u ook nog eens "groen" bezig. 

Papier behang

De meest gebruikte en bekendste vorm van behang is (uiteraard) papierbehang. Dit komt hoofdzakelijk omdat dit de meest goedkope soort behangsoort is die verkrijgbaar is. In de meeste gevallen bestaat papierbehang uit 2 lagen, een boven- en onderlaag. Papierbehang staat garant voor mooie kleuren en kleurechtheid. Een nadeel van papierbehang is dat het niet erg slijtvast is. Hierdoor wordt deze soort vaak gekozen voor slaap- of kinderkamers. Een groot voordeel van papierbehang is dat het makkelijk te verwerken is. 

Glasvezel behang

Een nieuwe behangsoort is "glasvezelbehang". Deze soort behang is gemaakt van fijne glasvezels. Deze glasvezels worden op een speciale manier verweven en vervolgens geperst zodat er een enorm fijn en extreem sterk gaas zal ontstaan. In glasvezelbehang is het mogelijk om een mooie structuur zichtbaar te maken. Enkele voorbeelden zijn o.a. visgraat, zigzag of ruitstructuren. Glasvezelbehang is maar in één kleur leverbaar en dat de de neutrale kleur wit. Het nadeel van glasvezelbehang is dat het lastig te verwijderen is. JSD Decor BVBA

Burg. Henrylaan 157
3650 Rotem ( Dilsen-Stokkem )

Tel.089-75 39 27 

Route & Kaart

Vliesbehang

Keuze uit een groot assortiment vliesbehang in diverse kleuren, dessins en stijlen.

» meer over vliesbehang

Acrylbehang

Keuze uit een groot assortiment acrylbehang. JSD Decor is specialist en maakt al uw behangwensen. 

» meer over acrylbehang

Vinylbehang

Wij bieden keuze uit tal van vinylbehang in diverse kleuren, formaten en dessins.

» meer over vinylbehang

Papierbehang

Ook voor papierbehang bent u bij JSD Decor aan het juiste adres. Bezoek onze winkel in Rotem voor een impressie van ons assortiment.

» meer over papierbehang

Glasvezelbehang

Bij JSD Decor kunt u ook kiezen voor glasvezelbehang voor extra structuur en sterkte. 

» meer over glasvezelfbehang

Toebehoren behang

Natuurlijk leveren wij ook alle toebehoren, materialen en accessoires voor uw behangklussen. Denk aan lijm, tafels en tools.

» meer over toebehoren

Laatste nieuws

 • Nieuwe actie vanaf 5 juli
  Lees meer
 • Nieuwe collectie houten jaloezieën SUNWAY
  Lees meer
 • Nieuwe collectie UNLAND & UNLAND SUN
  Lees meer
 • De huisstijl van JSD Decor BVBA in een nieuw jasje
  Lees meer
 • Dinova verf » Van professionals, voor professionals
  Lees meer
 • Nieuwe website JSD Decor Online
  Lees meer
Nieuwsarchief...